Arama Yap
Benzer Konular
Kategoriler

- Etiketler:
- kişisel blog
- nofollow
- yorum backlink
- backlink alırken dikkat edilmesi gerekenler
- dofollow
- backlink
Bloglardan backlink alma işlemlerindeki en basit yol yorum yaparak backlink almaktır. Ancak yukarıda da dediğim gibi çoğu kişi ücretsiz olan Wordpress altyapısını kullandığı için bu sistemin yorum bölümlerindeki linklere nofollow etiketi eklenmektedir. Elbetteki nofollow linkler, dofollow olanlardan daha az öneme sahiptir. Nofollow linkler Google Pagerank değerinize etki etmez ancak arama motoru sıralamanıza etki eder. Bunun için bu şekilde backlink almakta size oldukça fazla avantaj sağlayabilir.
Ne Tür Bloglardan Backlink Almalıyım?
Bunu diğer yazılarımda da sıkça söylüyorum. Yine de tekrar etmekte fayda var.Eğer bir blog sahibiyseniz sizin ile aynı orantıda içerikler giren sitelerden backlink almak size maksimum derecede fayda sağlar. Eğer içerikleriniz birbirine paralel değilse bile o sitede; örneğin en az bir adet SEO ile ilgili bir yazı yazılmışsa bu yazıyı bulup onun altına yorum yapmak daha mantıklı olacaktır.
Bloglardan Backlink Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
Eğer blogunuzun ismi kendi isminiz olmasa bile kendi isminizi yazmalısınız. Aksi durumlar yorumunuzun onaylanmamasına neden olur. Yazdığınız yorum yazıyla alakalı olmalı. Önce yazıyı okuyun sonra onunla alakalı bilgilendirici yorumlar yapın. Örneğin;Teşekkürler, faydalı oldu, elinize sağlık gibi klişe yorumlardan uzak durun.
Yorum yaptığınız bölüme site linkinizi koymayın aksi halde yukarıda da belirttiğim gibi reklam amaçlı olabileceğinden yorumunuz onaylanmayabilir.Eğer aldığınız backlink sitenize aşırı derecede fayda sağlamasa bile daha sonra o konuyu okuyan kişilerin sitenize, verdiğiniz link üzerinden ulaşmaları oldukça yüksek bir ihtimaldir. Buda hitleriniz artırabilir.
E-Posta Aboneliği
ben yorumu yapıyorum. benim ekranımda yorum onaylanana kadar görünüyor fakat onaylanmaz ise ne oluyor? ben cookie sayesinde görüyorum sanırım. yani onay işi biraz sıkıntılı.
Yorum Yap